Fotoni.org - Markus Lehto
30.6.2009, 10:11

Sivusto alhaalla, sähköposti rikki

Fotoni.org oli koko viime viikonlopun ja osan maanantaista rikki. Palveluntarjoajani Edullinenwebhotelli.com ei liikauttanut viikonlopun aikana eväänsäkään, vaikka ennen palvelu on toiminut lähes vuorokaudenajasta ja päivästä riippumatta salamana.

Eräs ei-niin-kiva juttu joka teknisistä ongelmista seurasi on sähköpostin toimimattomuus. En päässyt lukemaan @fotoni.org -sähköpostilaatikoitani koko viikonloppuna. Ja homma on yhä vieläkin sillä muotoa rikki, että kyseiset laatikot eivät osaa vastaanottaa posteja! En tiedä mitä minulle perjantain jälkeen lähetetyille sähköposteille käytännössä tapahtuu, mutta ainakaan perille ne eivät tule. Koitin testinä lähettää omasta @fotoni.org -osoitteestani samaan osoitteeseen testimailin, mutta edes se ei löytänyt tietään perille takaisin lähtöpisteeseensä! Jo on markkinat. Olen tähän mennessä saanut Edullinenwebhotelli.org:lta tasan yhden mailin ongelmaani liittyen ja siinä todettiin pähkinänkuoressa, että "toimii". No ei muuten toimi.

Seikkailin sattumalta äsken palveluntarjoajani sivuille ja huomasin, että ne ovat poistuneet verkosta. Etsimäni sivun sijaan selain uudelleenohjattiin osoitteeseen Webhotelli.fi. Hmm. Hetken sivustoa ihmeteltyäni silmiini sattui vasemmasta laidasta tiedoite "Edullinenwebhotelli.com ja Futuron.org ovat yhdistyneet osaksi Webhotelli.fi -palvelua." Kaskas, seikka josta olivat ilmeisesti "unohtaneet" informoida asiakkaitaan!

Olen siirtämässä nettisivuani nykyisellä palveluntarjoajalla serveriltä toiselle (mitä ilmeisimmin edellisessä kappaleessa minulle selvinneen fuusion seurauksena). Mikäli homma ei lähde rullaamaan heti ongelmitaa ja tätä tällä hetkellä vieläkin jatkuvaa toilailua ei hyvitetä jollakin tavalla, nostan kytkintä Suncometin suuntaan. En aidosti usko, että Edullinenwebhotelli.org/Webhotelli.fi viitsisi panostaa vanhaan asiakkuuteen sen vertaa, että saisivat laskutuksen jatkumaan myös ensi vuonna. Sillä välin jatkan huhuilua palveluntarjoajan tukimailin suuntaan ja toivon, että joku edes joskus vastaisi ja korjaisi sähköpostini.

Jos olet lähettänyt minulle sähköpostia viikonlopun aikana, unohda se ja soita asiasi.

Uusimmat kirjoitukset

2012             
Tammikuu: 1

2011             
Kesäkuu: 1

2010             
Syyskuu: 2
Helmikuu: 1
Tammikuu: 1

2009             
Joulukuu: 1
Elokuu: 2
Heinäkuu: 3
Kesäkuu: 2
Huhtikuu: 1
Tammikuu: 2

2008             
Joulukuu: 1
Syyskuu: 1
Elokuu: 3
Heinäkuu: 3
Kesäkuu: 4
Toukokuu: 1
Huhtikuu: 1
Helmikuu: 1

2007             
Joulukuu: 1
Marraskuu: 4
Lokakuu: 5
Elokuu: 2
Heinäkuu: 2
Kesäkuu: 2
Toukokuu: 4
Huhtikuu: 7
Maaliskuu: 3
Helmikuu: 1
Tammikuu: 1

2006             
Joulukuu: 1
Marraskuu: 1
Lokakuu: 3
Syyskuu: 2
Elokuu: 6
Heinäkuu: 9
Kesäkuu: 7