Fotoni.org - Markus Lehto
20.9.2010, 11:53

Dressing Mimia

Kesä meni notta huis vaan, mutta tuli sitä jotain tehtyäkin. Kuumimmat viikot vietin napa kohti kattoa, mutta nyt syksyllä kuvausrintama on aktivoitunut niin sanotusti suurella kädellä. Alamme taas lähestyä aikoja, jolloin mallaus ulkomiljöössä kysyy melkoista pakkaskestävyyttä, mutta kummasti sitä vaan tuntuu ihmisiltä löytyvän! Hienoa!

Minut pyydettiin alkukesällä mukaan Dressing Mimia -projektiin valokuvaajaksi. Pähkinänkuoressaan projektin ajatus on tuoda esiin ja saattaa verkostoitumaan Turkulaisia vaatesuunnittelijoita sekä kaikkia tavalla tahi toisella teemaan liittyviä toimijoita. Olin pyynnöstä erittäin otettu, onhan mukana esimerkiksi Nana Simeliuksen kaltaisia über-heeboja. Minun tehtäväkseni uskottiin kahden suunnittelijan - Taina Kesäläisen ja Paula Kontulaisen - mallistojen kuvaaminen. Kumpikin kuvaus ajautui samalle viikonlopulle ja on nyt saatu purkkiin. Kivaa oli, kuvia tuli ja käsittely alkaa. Näistä lisää myöhemmin, mutta jo tässä vaiheessa suuren suuri kumarrus kaikkien projektissa mukana olleiden suuntaan! Etenkin mallit Riina ja Mikaela: uskomatonta!

Kohti talvea mennään siis kuvauksellisissa merkeissä. Seuraava merkkitapahtuma lienee eteisessä jo vuoroaan odotteleva ruska, jonka eteen kaipaisin vielä paria mallia. Tämän jälkeen pitääkin pikkuhiljaa vetäytyä sisätiloihin kenkkuja kelejä karkuun punomaan uusia juonia ja kuvaamaan toisenlaista taidetta.

Uusimmat kirjoitukset

2012             
Tammikuu: 1

2011             
Kesäkuu: 1

2010             
Syyskuu: 2
Helmikuu: 1
Tammikuu: 1

2009             
Joulukuu: 1
Elokuu: 2
Heinäkuu: 3
Kesäkuu: 2
Huhtikuu: 1
Tammikuu: 2

2008             
Joulukuu: 1
Syyskuu: 1
Elokuu: 3
Heinäkuu: 3
Kesäkuu: 4
Toukokuu: 1
Huhtikuu: 1
Helmikuu: 1

2007             
Joulukuu: 1
Marraskuu: 4
Lokakuu: 5
Elokuu: 2
Heinäkuu: 2
Kesäkuu: 2
Toukokuu: 4
Huhtikuu: 7
Maaliskuu: 3
Helmikuu: 1
Tammikuu: 1

2006             
Joulukuu: 1
Marraskuu: 1
Lokakuu: 3
Syyskuu: 2
Elokuu: 6
Heinäkuu: 9
Kesäkuu: 7