Fotoni.org - Markus Lehto
18.11.2006, 9:28

Doomipeikko ja kauhistuttava hytinä

Niinhän siinä sitten kävi, kuten uumoilinkin. Ei riitä aika (lue: innostus) kirjoitella tänne läheskään niin säännöllisesti, kuin toivoa voisi. Asiat kiitävät ohi aivan huomaamatta ja kaikki kirjoitettavaksi tarkoitettu jää kirjoittamatta.

Viimeaikoina on tapahtunut paljon. Keikkoja on tullut kuvattua, sekä ihmisiä. TVO:lla rellesti 28.10. varsin synkkämuotoinen doom-katras Funeral Planet, Fall of the Idols sekä kasan kukkona Ablaze in Hatred. Illan viimeisenä murissut AiH veti potin melkoisen suvereenisti kotiin, vaikkei muidenkaan soitannosta juuri pahaa sanottavaa ollut. Muriseva laulu vain sopii doomiin niin kovin paljon paremmin, kuin mikään muu.

3.11. oli vuorossa hilluntaa Klubilla, kun Angelica Kult, Underwater Sleeping Society ja Magenta Skycode tunnelmoi puolityhjään tupaan sointujaan. Asiasta lisää kertoo toivottavasti jo sinullekin tuttu Huumakuva.net.

Enpä voi sanoa nähneeni yhtäkään edellä mainitulta keikalta tuttua naamaa TVO:lla, kun Relics of Disorder, Cause for Effect, Deepred ja Profane Omen hiillostivat varsin sankaksi äityneen yleisön syttymispisteeseensä 10.11. Lähes yhtä railakka meno jatkui heti seuraavana päivänä seinän takana S-Osiksella, kun Behind The Drama, Autere ja Ablaze in Hatred suolsi materiaa yleisön niskaan. Kyseessä oli Hurme -elokuvafestareiden päätösklubi, ja yleisöä olikin ehkä juuri tästä johtuen S-Osiksen yleiseen tasoon nähden jopa runsaasti. Behind the Drama heitti vakuuttavan ensi-keikkansa, eikä illan muutkaan aktit niskaa rauhaan jättäneet. Ablaze in Hatred doomasi illalle näyttävät ja vakuuttavan päätöksen, josta ei todellakaan tunnetta puuttunut! Mikäli ei muuten ole jo levyä plakkarissa ja laadukas doom Swallow The Sun:in jalanjäljissä kiinnostaa, suosittelen erittäin lämpimästä muuttamaan pienen kasan valuttaa AiH:n tuoreeseen julkaisuun.

Ai niin mikä kauhistuttava hytinä se otsikossa kuumoili? No sää, tottakai. Talvi kituuttaa oville ja ikkunoille pikkuhiljaa, mutta ei vielä sentään pääse niskan päälle. Tuuli oli jälleen kerran urhoollistakin urhoollisempi, kun kävimme tutisemassa vanhassa hylätyssä tehtaassa lämpötilan pysytellessä lievästi pakkasen puolella. Lähes yhtä jäätävät olosuhteet olivat myös sinä viikonloppuna, jona valloitimme erään toisen hylätyn talopahasen Pauliinan kanssa. Suuren suuri kiitos molemmille tytöille!

Hieman helpommat oltavat olivat luvassa, kun poltimme film... korjaan kennoa Johannan kanssa sisätiloissa. Valaistuksena kuvissa muuten yksi ainut raksahalogeeni hopeapintaisella sateenvarjolla ryyditettynä. Erittäin kätevä "keikkasetti", vaikkakin valotehon riittävyyden kanssa oli hieman siinä ja siinä. Ehkä seuraavaksi myös muistan ottaa heijastimen mukaan hieman avaamaan varjoja. Siis EHKÄ, tuskin.

Uusimmat kirjoitukset

2012             
Tammikuu: 1

2011             
Kesäkuu: 1

2010             
Syyskuu: 2
Helmikuu: 1
Tammikuu: 1

2009             
Joulukuu: 1
Elokuu: 2
Heinäkuu: 3
Kesäkuu: 2
Huhtikuu: 1
Tammikuu: 2

2008             
Joulukuu: 1
Syyskuu: 1
Elokuu: 3
Heinäkuu: 3
Kesäkuu: 4
Toukokuu: 1
Huhtikuu: 1
Helmikuu: 1

2007             
Joulukuu: 1
Marraskuu: 4
Lokakuu: 5
Elokuu: 2
Heinäkuu: 2
Kesäkuu: 2
Toukokuu: 4
Huhtikuu: 7
Maaliskuu: 3
Helmikuu: 1
Tammikuu: 1

2006             
Joulukuu: 1
Marraskuu: 1
Lokakuu: 3
Syyskuu: 2
Elokuu: 6
Heinäkuu: 9
Kesäkuu: 7