Fotoni.org - Markus Lehto
10.12.2006, 19:30

Keikkaa synkkyyteen, tarpeen mukaan

Takana on erikoinen viikko. Vielä 7 päivää sitten minun ei pitänyt tehdä tällä viikolla juuri muuta, kuin maata laakereillani (siis mitä kuvaamiseen tulee). Mutta kah kummaa, kolmella keikallahan sitä sitten tuli hilluttua! Kiitokset siis Ever Since The Day, Before The Dawn/Dawn of Solace ja Profane Omen. Erityisen mittava kumarrus viimeksimainitulle, jonka vieraana olin eilen lauantaina Dimebag Beyond Forever Tour 2006 -keikalla Nosturissa. Sekä lämppäreinä kiskoneet PO ja myGRAIN, että itse tribuuttikokoonpano piti yleisön kiitettävän kuumana koko illan. Äityipä Nosturin lähes seitsensatapäinen yleisö pystyttämään suurimman ikinä näkemäni pitinkin tiukan, lähes kaksituntisen tribuuttimättöpuristeen aikana. Melkoisen hienon näköistä menoa, vaikka minua ei kyllä sinne sekaan olisi saanut... :) Taas kerran niitä iltoja, joina jykevästä metallistakaan kyhätty mellakka-aita minun ja yleisön välillä ei vaikuttanut yhtään liian tukevalta.

Ever Since The Day / Nerveseed -pikkujoulujen kuvia voi käydä katselemassa täältä, muut otokset ilmestyvät linjoille, jahka saan seulottua jyvät akanoista.

Viimeviikolla tein elämäni ensimmäisen visiitin Tampereen Klubille. Mestasta jäi todella positiivinen kuva (vaikka savua olikin paikoin ehkä jopa liikaa) ja paikka oli kaikin puolin melkoisen toista tasoa, kuin Turun vastaava. Suurimmilta osin Tampereen mestan fiinimpi ulkoasu selittynee sillä, että kyseinen paikka toimii päiväsaikaan kahvilana. Turun Klubin sisälmyksiä ei taida kukaan olla nähnyt päivänvalossa sitten rakentamisen. Voisi kuvitella, että Treen Klubi on synkemmän musiikin veivaajille jopa turhan "hienostunut" paikka esirippuineen ja mittavine pöytärivistöineen. Tällaisen musiikin veivaamiseen Turun vastine puolestaan sopi kuten naula päähän. Eli molempi parempi. Tampereella olin Saran vieraana ja kuvia illasta löytyy tästä kliksuttamalla. Suuret kiitokset, Joa/Sara!

Uusimmat kirjoitukset

2012             
Tammikuu: 1

2011             
Kesäkuu: 1

2010             
Syyskuu: 2
Helmikuu: 1
Tammikuu: 1

2009             
Joulukuu: 1
Elokuu: 2
Heinäkuu: 3
Kesäkuu: 2
Huhtikuu: 1
Tammikuu: 2

2008             
Joulukuu: 1
Syyskuu: 1
Elokuu: 3
Heinäkuu: 3
Kesäkuu: 4
Toukokuu: 1
Huhtikuu: 1
Helmikuu: 1

2007             
Joulukuu: 1
Marraskuu: 4
Lokakuu: 5
Elokuu: 2
Heinäkuu: 2
Kesäkuu: 2
Toukokuu: 4
Huhtikuu: 7
Maaliskuu: 3
Helmikuu: 1
Tammikuu: 1

2006             
Joulukuu: 1
Marraskuu: 1
Lokakuu: 3
Syyskuu: 2
Elokuu: 6
Heinäkuu: 9
Kesäkuu: 7