Fotoni.org - Markus Lehto
25.6.2007, 18:34

Ankkarock varmistui

Tulen kuvaamaan Huumakuva.net:in edustajana myös Vantaan Ankkarockissa, 4.-5.8. Tältäkin festarilta olisi tarkoitus kursia kokoon jonkinlaista pakettia, painottaen hieman tavallista enemmän yleisöön ja tunnelmaa, hieman kevyemmin bändeihin. Bändien edesottamukset tulevat tottakai myös kattavasti dokumentoitua, toivon mukaan.

Huumakuva.net:iin valuu pikkuhiljaa kuvaa alkukesän festareista. Tällä hetkellä edustettuina ovat jo Provinssirock sekä Sauna Open Air. Huumakuvan porukan liikkeitä voi seurata näppärästi Ajankohtaista-sivulta. Mikäli näet kenen tahansa meistä millä tahansa festarilla, tule ihmeessä nykimään hihasta!

Päivän muihin aiheisiin: Canon 100/2 saapui taloon. Pikaisten kokeilujen perusteella tämä pikkutele on hirviömäisen nopea tarkentamaan ja näyttää edestä päin miltein pelkästään lasista tehdyltä... :D Ostin putken Elektroni.fi:stä, jonka alkuperäinen hinta 429e oli varsin kilpailukykyinen (lue: sikahalpa) jopa Saksan hintoihin verrattuna. Tilaukseni ei kuitenkaan edennyt aivan odotetusti ja lopulta viivästyi yli kahdella viikolla. Onneksi firmasta löytyi sopivasti pelihenkeä ja sain lasista alennusta. Lopullinen hinta postikuluineen oli alle 400 euroa, joten eipä tässä voi kuin hymyillä. Siis kun unohtaa sen kaiken sekoilun, mitä lasin saaminen Turkuun piti sisällään... Eikä homma ole vieläkään selvä, osa tavaroista jäi näemmä matkalle. Noh, kyllä halvassa aina jotain vikaa on... :)

8.6.2007, 14:14

Kesäfestarit

Huumakuva.net on laajasti läsnä kesän festivaaleilla. Kaikki suurimmat rockit ja laiturit kierretään, kamerat räpsyen. Ainakin Tuska Open Air tulee dokumentoitua allekirjoittaneen toimesta. Yritän saada kasaan vähän muutakin kuvaa, kuin vain bändiä bändin perään. Onhan kesäfestareissa ennen kaikkea kyse viihtymisestä ja kaikesta siitä oheistoiminnasta, jota musiikin kuuntelun varjolla voi kuvitella harrastavansa.

Korvat siis hörölle ja silmät sepolle, perästä kuuluu! Ja festareilla nähdään!

Uusimmat kirjoitukset

2012             
Tammikuu: 1

2011             
Kesäkuu: 1

2010             
Syyskuu: 2
Helmikuu: 1
Tammikuu: 1

2009             
Joulukuu: 1
Elokuu: 2
Heinäkuu: 3
Kesäkuu: 2
Huhtikuu: 1
Tammikuu: 2

2008             
Joulukuu: 1
Syyskuu: 1
Elokuu: 3
Heinäkuu: 3
Kesäkuu: 4
Toukokuu: 1
Huhtikuu: 1
Helmikuu: 1

2007             
Joulukuu: 1
Marraskuu: 4
Lokakuu: 5
Elokuu: 2
Heinäkuu: 2
Kesäkuu: 2
Toukokuu: 4
Huhtikuu: 7
Maaliskuu: 3
Helmikuu: 1
Tammikuu: 1

2006             
Joulukuu: 1
Marraskuu: 1
Lokakuu: 3
Syyskuu: 2
Elokuu: 6
Heinäkuu: 9
Kesäkuu: 7