Fotoni.org - Markus Lehto
20.2.2008, 14:49

Uutta leiskaa ja studiokuvailua

Blogi onkin ollut pitkän aikaa hiljainen. Ehkä suurimmaksi osaksi siitä syystä, että mitään merkittävää ei ole tapahtunut eikä maailmakaan ole kohdellut kaltoin. Hermolomalla sitä ei kuitenkaan olla oltu, vaan kuvattu tasaiseen tahtiin. Näin talven viimassa ulkokuvia ei ole syksyn jälkeen tullut yhtään ainoaa kappaletta, studiokuvia sen sijaan sitäkin enemmän. Kevät jatkuu pitkälti samoissa merkeissä, eli studion nurkassa räpsien.

Keikkakuvausrintamalla on ollut muista kiireistä johtuen hieman tavallista hiljaisempaa, mutta aivan laakereilla ei silläkään saralla olla lepäilty. Viime viikonloppuna kävin kuvaamassa Finnish Metal Expo:ssa ja sainkin mukavasti tallennettua kaikki tapahtuman päälavalla esiintyneet bändit. Yleisökuvaa ei tullut kesäfestareista tuttua määrään, vaan aivan muutamia irtonaisia ruutuja. Heitänkin ne todennäköisesti bändigallerioiden sekaan, enkä lähde luomaan erillistä yleisögalleriaa. Kesällä sitten taas sitä tyyliä.

Olen jonkin aikaa kyhännyt (sanan varsinaisessa merkityksessä) uutta leiskaa tälle sivulle. Mitään radikaalia ei ole tapahtumassa, mutta pientä uudistusta kuitenkin. Frameihin pohjautuva rakenne puretaan ja valikko pultataan kiinteästi osaksi sivua css:llä. Huonona puolena muutoksesta seuraa se, että valikko scrollautuu piiloon pitkiä sivuja lukiessa, mutta ylläpidon kannalta hyötynä sivuston rakenne selkeytyy. Esimakua uudesta layoutista näet tästä.

Uusimmat kirjoitukset

2012             
Tammikuu: 1

2011             
Kesäkuu: 1

2010             
Syyskuu: 2
Helmikuu: 1
Tammikuu: 1

2009             
Joulukuu: 1
Elokuu: 2
Heinäkuu: 3
Kesäkuu: 2
Huhtikuu: 1
Tammikuu: 2

2008             
Joulukuu: 1
Syyskuu: 1
Elokuu: 3
Heinäkuu: 3
Kesäkuu: 4
Toukokuu: 1
Huhtikuu: 1
Helmikuu: 1

2007             
Joulukuu: 1
Marraskuu: 4
Lokakuu: 5
Elokuu: 2
Heinäkuu: 2
Kesäkuu: 2
Toukokuu: 4
Huhtikuu: 7
Maaliskuu: 3
Helmikuu: 1
Tammikuu: 1

2006             
Joulukuu: 1
Marraskuu: 1
Lokakuu: 3
Syyskuu: 2
Elokuu: 6
Heinäkuu: 9
Kesäkuu: 7