Fotoni.org - Markus Lehto
20.1.2009, 19:54

Aneeminen alkuvuosi

Vuosi ei ole alkanut kuvausmielessä järin vauhdikkaasti; en ole kuvannut käytännössä mitään. Kenkut säät ja kai jonkinmoinen saamattomuuskin vaivaa. Eikä pakkasiin ole ollut järin helppo houkutella kuvattaviakaan, toisaalta. Olen osoittautunut aivan äärimmäisen huonoksi etsimään kuvauspaikkoja, erityisesti sisätiloista. Näillä säillä olisi mahdottoman mukavaa päästä sisälle kuvaamaan, mutta... En tiedä mistä etsiä! Kaikki paikat joissa olen tähän mennessä käynyt kuvaamassa ovat olleet kiitettävän joustavia yhteistyökumppaneita, mutta uusien löytäminen ei tunnu olevan lasten leikkiä alkuunkaan.

Tilanne on ärsyttävä siksikin, että tiedän Turun olevan tukossa mitä mahtavimpia kuvauspaikkoja - mutta niitä ei vain löydä. Julkiset paikat kaluaa nopeasti, mutta niissä ei saa kuvata rauhassa. Suljettujen ovien taakse ei puolestaan näe, joten kaikki komeudet säilyvt salaisuuksina. Turjake.

Vinkkejä kuvaspaikoista otetaan kiittollisna vastaan!

14.1.2009, 17:18

'Mikä tää seuraava bändi on?'

Kolmen ja puolen vuoden odotus päättyi vihdoin viime lauantaina, kun Swallow the Sun onnistui kampeamaan itsensä Turkuun keikalle. Ja hienostihan se odotus palkittiinkin! Keikka oli miellyttävän raskasta kuultavaa ja palkitsevaa katsottavaa - niin hyvältä kuin moshaus doomin rauhalliseen tahtiin ylipäätään voi näyttää.

Populaa oli kertynyt paikalle varsin mukavasti ja Klubin uusi "soitetaan jo ennen puoltayötä" -meininki tuntui hyvältä uudistukselta. Kaikki eivät tosin olleet ilmeisesti tulleet paikalle intohimoisina StS-faneina, koska juuri ennen pääesiintyjää eräs eturivistä heitti ilmoille otsikon lainin. :) Hyvin tosin tuntui musa uppoavan, eli kannatti ilmeisesti sukeltaa tuntemattomaan.

Kuvia illasta löytyy täältä.

Uusimmat kirjoitukset

2012             
Tammikuu: 1

2011             
Kesäkuu: 1

2010             
Syyskuu: 2
Helmikuu: 1
Tammikuu: 1

2009             
Joulukuu: 1
Elokuu: 2
Heinäkuu: 3
Kesäkuu: 2
Huhtikuu: 1
Tammikuu: 2

2008             
Joulukuu: 1
Syyskuu: 1
Elokuu: 3
Heinäkuu: 3
Kesäkuu: 4
Toukokuu: 1
Huhtikuu: 1
Helmikuu: 1

2007             
Joulukuu: 1
Marraskuu: 4
Lokakuu: 5
Elokuu: 2
Heinäkuu: 2
Kesäkuu: 2
Toukokuu: 4
Huhtikuu: 7
Maaliskuu: 3
Helmikuu: 1
Tammikuu: 1

2006             
Joulukuu: 1
Marraskuu: 1
Lokakuu: 3
Syyskuu: 2
Elokuu: 6
Heinäkuu: 9
Kesäkuu: 7